een klasse apart in verzekerde kwaliteit

Rechtsbijstandverzekering is van alle tijden

Veel ondernemers merken ook aan het betalingsgedrag van hun klanten hoe het met de economie gaat. Maar ook al gaat het economisch goed, wanbetaling is van alle tijden en dat kan ernstige gevolgen hebben voor uw onderneming. Het kan dan ook verstandig zijn u te verzekeren van juridische bijstand.

Als u als ondernemer te maken krijgt met wanbetalers kunt u zelf in de financiële problemen komen. Het wordt dan lastig om uw eigen rekeningen te betalen. In het ergste geval komt het voortbestaan van uw bedrijf zelfs op het spel te staan.

Veel ondernemers en consumenten hebben nog steeds last van de naweeën van de economische tegenwind. Misschien bent u genoodzaakt om mensen te ontslaan. Of misschien heeft een van uw leverancier nog steeds problemen door de crisis. De kans op conflicten met personeel, klanten en leveranciers is altijd aanwezig. Als dat leidt tot rechtszaken, krijgt u ook nog eens met hoge juridische kosten te maken.

Als u juridische conflicten wilt voorkomen, kies dan voor een goede rechtsbijstandverzekering. Speciaal voor het MKB zijn er prima verzekeringen ontwikkeld, waarbij u kunt kiezen uit verschillende dekkingen, bijvoorbeeld een incassomodule. Wij adviseren u graag zodat u kunt rekenen op de rechtshulp die u nodig heeft.