een klasse apart in verzekerde kwaliteit

Het vaarseizoen is weer geopend

Nu de temperatuur aangenamer wordt, is het ook weer tijd om het water op te gaan. Lekker met uw bootje of jacht erop uit trekken. Is er iets mooiers?

Als u plezier wilt hebben van uw boot, besteedt u tijd en aandacht aan onderhoud. Minstens zo belangrijk is een goede verzekering. Met een pleziervaartuigverzekering kunt u zonder zorgen het water op. Schade aan het vaartuig zelf wordt vergoed, maar ook schade aan inboedel, uitrusting en motor. Ook bij persoonlijke ongevallen, winterberging en transport kunt u rekenen op deze verzekering. En u kunt extra kosten meeverzekeren. Denk bijvoorbeeld aan hulp- en bergloon, sleeploon en een vervangend vakantieverblijf als u uw boot door schade niet meer kunt gebruiken.

Daarnaast bent u met een pleziervaartuigverzekering verzekerd voor aansprakelijkheid. Want als u met uw boot door een aanvaring schade veroorzaakt, kunt u vaak geen beroep doen op uw aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren. Wij rekenen op een mooie zomer met veel prachtige dagen om het water op te gaan.