een klasse apart in verzekerde kwaliteit

Direct weg met een doorlopende reisverzekering

Verlies of diefstal van bagage, pech met de auto of onverwacht medisch zorg nodig hebben. Het kan u in elke vakantie overkomen. Voor elke reis moet u zich dan ook goed verzekeren.

Toch is het niet nodig iedere keer apart een reisverzekering af te sluiten. Trekt u er regelmatig op uit? Kies dan voor een doorlopende reisverzekering en u bent automatisch verzekerd op al uw vakanties en tripjes. Die verzekering is bovendien goedkoper dan allemaal losse polissen.

Met een doorlopende reisverzekering krijgt u natuurlijk schade vergoed die u oploopt in uw vakantie. Maar u kunt ook rekenen op professionele hulp als er iets gebeurt op reis. Bijvoorbeeld bij ziekenhuisopname,voor repatriëring van de auto na een ongeval of bij het overmaken van geld.

Welke dekking voor uw situatie van belang is, hangt af van uw vakantieland, de risico’s die u loopt en of bepaalde schades al door andere polissen zijn gedekt. Besteed dus even aandacht aan het afsluiten van de juiste verzekering voor doorlopend zorgeloos vakantieplezier. En natuurlijk helpen wij u graag om u een goed en onafhankelijk advies te geven.