een klasse apart in verzekerde kwaliteit

Voor uzelf beginnen

Nederland telt op dit moment meer dan 1,1 miljoen ondernemers. Verreweg het grootste deel bestaat uit zzpíers, zelfstandigen zonder personeel. Ruim 800.000 mensen werken zo als kleine zelfstandige aan hun eigen bedrijfje. Heeft u die ambitie ook?

Het is vrij eenvoudig om zzp’er te worden, in plaats van een dienstverband of ernaast, in deeltijd. Het ondernemerschap kan aantrekkelijk zijn. U kunt zelf uw tijd indelen, zelf uw strategie bepalen en de kans bestaat dat u meer gaat verdienen dan u nu doet. Maar als zelfstandig ondernemer bent u ook veel zekerheden kwijt. Als de inkomsten tegen vallen, heeft u vrijwel niets om op terug te vallen. Net zoals wanneer u arbeidsongeschikt wordt. 

Als startend ondernemer moet u uw risico’s goed in kaart brengen. Hoe zorgt u ervoor dat uw inkomsten op peil blijven? Ook als u ziek wordt, ook als u eenmaal stopt met werken. Wat voor specifieke risico’s loopt uw bedrijf en hoe gaat u daarmee om? Wij geven u graag een goed advies over verzekeringen, financiële zaken en bedrijfszekerheid. Neem contact met ons op en maak een afspraak.