een klasse apart in verzekerde kwaliteit

Reisverzekering op maat

Wanneer is een eenvoudige reisverzekering voldoende en wanneer is het handig voor een uitgebreidere verzekering te kiezen? Dat hangt ervan af. Trekt u door Noorwegen met alleen een simpele rugzak, dan heeft u een andere dekking nodig dan wanneer u compleet met laptop en camera naar Thailand gaat.

De reisverzekering is meestal onderverdeeld in vier rubrieken: bagage, medische kosten, ongevallen en onvoorziene kosten. Die indeling geeft u een handvat om een keuze te maken. Medische kosten verdienen extra aandacht. Uw eigen zorgverzekering vergoedt lang niet altijd medische handelingen in het buitenland. Als dat wel gebeurt, is het vaak volgens het prijsniveau in Nederland. Maar zorgkosten in bijvoorbeeld Zwitserland en Amerika liggen veel hoger. U moet dan mogelijk bijbetalen.

Uw reisverzekering hoort dus afgestemd te zijn op uw reisdoel, het soort reis en de bagage die u meeneemt. Wij geven u graag een goed advies en gaan na of een van uw andere verzekeringen al bepaalde risico’s afdekt. Zo zorgen wij voor een maatwerkverzekering waarvoor u niet te veel betaalt. En we berekenen of u misschien met een doorlopende reisverzekering goedkoper uit bent.