een klasse apart in verzekerde kwaliteit

Bescherm uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid gaat vrijwel altijd hand in hand met een lager inkomen. En dan? Geen vakanties meer, de auto wegdoen of erger nog: uw huis verkopen?

Als u langdurig arbeidsongeschikt bent, kan het verschil met uw oorspronkelijke inkomen enorm zijn. Misschien zijn er in de cao van het bedrijf waar u werkt regelingen opgenomen om de pijn te verzachten. Valt dat tegen? Dan kunt u het beste zelf actie ondernemen. Dat kan op verschillende manieren.

Keuzevrijheid

Wat dacht u ervan (een gedeelte van) uw maandlasten te verzekeren? U kunt dan in ieder geval in uw vertrouwde huis blijven wonen. Vindt u een maandlastenverzekering niet genoeg? U kunt ook een hogere uitkering verzekeren. U heeft veel keuzevrijheid, bijvoorbeeld tot welke leeftijd u de uitkering ontvangt. De premie is aftrekbaar, dus u heeft ieder jaar belastingvoordeel. Maar er zijn ook nadelen. Vaak keert de verzekering pas na een of twee jaar uit. Hoe zorgt u er in de tussentijd voor dat u uw maandlasten kunt betalen?

Uw inkomen op peil

Natuurlijk wilt u uw inkomen op peil houden, ook als u arbeidsongeschikt raakt. Wij brengen graag in kaart hoe groot uw inkomensrisico is en welke oplossingen het beste passen bij uw persoonlijke situatie. Neem contact op met ons kantoor om een afspraak te maken.